Vila Viva, spletna stran, kjer lahko najdete mnogo inspiracijskih in energetskih izdelkov, kozmetiko in prehranska dopolnila, s sestavinami organske pridelave, linijo aromaterapevtskih pripomočkov, ter mnogo magičnih pripomočkov, ki nudijo zaščito in vam kažejo pot pri doseganju vaših ciljev.

Vila Viva vas bo popeljala na pot izven vaših okvirjev, tedensko pa vam nudi prispevke in članke o bolj zdravem in naravnem načinu življenja.

Kdo je Vila Viva?

Je igriva, radostna, lahkotna, veličastna, brezbrižna, nasmejano sproščena in nasploh prelepa v vseh svojih mislih, bivanju in ustvarjanju.

Je polna ljubezni, ki jo daje vsakemu, ki jo je v svojem življenju sposoben zaznati, videti in sprejeti, saj je zares prisotna vsepovsod. VILA VIVA je vir življenja. Prisotna je v vsakem kamnu, bilki, vodi, zraku, vsaki sapici vetra in šumenju listja. Prisotna je v vsakem živem bitju – tudi v vsakem človeku.

VILA VIVA svojo notranjo lepoto in ljubezen kot nevidne milne mehurčke razpihuje naokoli, da se lahko dotaknejo čisto vsakega izmed nas, v vsakem trenutku. Vsi ti nevidni milni mehurčki so priložnosti, ki nam jih pošilja in nudi, da bi bili lahko v tej naši realnosti, v kateri živimo tukaj in zdaj, čim bolj podobni njej in svoje življenje živeli čim lepše, lahkotneje in zadovoljno. Pomaga nam, da bi lahko kreirali vse, zaradi česar smo prišli na ta svet takšni kot smo, da se znamo poslušati in delovati resnično iz nas samih.

Koliko Vile Vive je v vas? Koliko njenih nevidnih milnih mehurčkov ste sposobni videti in jih sprejeti kot dar življenja? In kako te njene milne mehurčke sploh videti, če so našim očem nevidni? Vse to vam bo VILA VIVA počasi razkrivala.

Ljudje danes živimo hitro, prehitro, s polno obvezami, nujnimi rečmi; tečemo iz enega kraja na drugega, ujeti smo v razne drame – svoje in tuje, ko pustimo, da drugi krojijo ali vplivajo na naša življenja. Ko si dopustimo, da nas traumatični tok življenja v katerem mislimo, da živimo, odnese, nismo več mi tisti, ki zares zavestno kreiramo svoje življenje. Ta tok nas odnese skupaj z drugimi zaradi traum – naših in tujih, zaradi slabih preteklih izkušenj in konstantnih negativnih slik in zgodb, ki jih sprejmemo za resnične in tako vplivajo na nas. Ne vidimo več lepih stvari. Ne vidimo Vile Vive, ki je prisotna vedno, da bi nam pomagala, ko nismo več to, kar v resnici kot neskončna bitja smo.

Lahko ste vse, kar si želite biti in imate vse, kar si želite imeti. Kajti mi smo kreatorji svojih življenj in naše misli, prepričanja o nas samih in svetu okoli nas so tisto, kar kreira naše življenje. Vse to pa vpliva na naše izbire in pogum, da stopamo v življenju odločno, jasno in zavestno. VILA VIVA vam bo razkrivala mnoge skrivnosti do lahkotnejšega življenja, vi pa boste izbirali kaj je za vas resnica in boste lahko kreirali.

Ko boste z njo spoznavali kje se morda vi pridružujete mnenjem in prepričanjem okolice, ki pa v resnici za vas ne delujejo pozitivno, boste lahko bolj zavestno kreirali svoje življenje, se odločali bolj zavestno in ga začeli spreminjati.

Z VILO VIVO boste začeli spoznavati kje delate sodbe sebe in drugih, kje delate zaključke, ki vas omejujejo, da bi videli neskončno drugih rešitev in možnosti, da bi bolj polno živeli, bili srečnejši in uspešnejši na svoji poti. Ko boste začeli bolj zavestno živeti, boste tudi VILO VIVO zaznavali v svojem življenju na vsakem koraku. Le koliko milnih mehurčkov in namigov vam vsak dan pošilja, pa odplavajo mimo vas, ker hitite, se pritožujete in zato niste polno prisotni? Koliko milnih mehurčkov ste pomotoma ujeli, pa ste temu rekli SREČA? Ta trenutek »sreče«, je bila vaša sposobnost videti in zaznati VILO VIVO. Saj veste kaj pravijo: »Sreča je na vsakem koraku, samo videti jo moramo znati.«

Spremljajte VILO VIVO še naprej.